A kacsa vagy a libacombot szereted sütve?
A kacsa combját szeretem!
A liba combját szeretem!
Mind kettőt imádom!!
Szavazás állása

- Úgy érzem magam, mint egy gyémántcsiszoló!
Egy hatalmas darabból, szemet gyönyörködtető
finomságot alkotni!

GusztaHús prémium szürkemarha

GusztaHús és a Szomor Ökofarm együtműködéseként elérheti a gazdaságban nevelődött szürkemarha, bivaly és mangalica húsokat.

Tudjátok mikor jó hentesnek lenni?

Amikor olyan csodálatos alapanyaggal dolgozom, hogy minden egyes műalkotás után azt mondom:

- Na, ezt most félre teszem magamnak!

Természetesen, egy komplett szürkemarhát nem tehetek félre magamnak, mert akkor mi fog jutni Neked.

Rendelhető minőségi húsok ITT!

Egy gyönyörű szürkemarhát vágattunk a Szomor ökofarmról, amit most bárki megrendelhet, akár házhozszállítva vagy a GusztaHús boltokban átvétellel.
Fontos tudnia, hogy az állat természetes, egészséges környezetben nevelődött a Kiskunsági Nemzeti Park területén, ami  a kiváló hús minőségében és zamatában mutatkozik meg.

A húsrészek limitáltak, csak bizonyosnapokon és időszakokban  kaphatóak, ha nem szeretnél lemaradni, akkor érdeklődj, majd rendeld meg és foglald le egyedi és különleges steaknek vagy pörköltnek valódat.

Telefon: +36 30 622 0159

FONTOS! A rendelések kiszállításához és a csomag bolti átvételhez az alábbiaknak kell teljesülnie:

1. A megrendelő neve! 2. Telefonos elérhetősége! 3. Csomag átvételekor üzletünk megjelölése!

4. Házhozszállításkor a pontos cím!

Rendelések hétfőtől - péntekig adhatóak le 8.00 és 15 óra között, amit 
szerdától 10.00 és 16 óra között szállítunk ki!

22-02-01
ÁRSTOP!
20-11-24
Miért készíts házi sonkát? Hogy készít...
20-10-24
Nem csoda hogy kipusztult!
20-10-12
PREMIER! Őstulok a GusztaHúsnál!
20-09-26
Már 25 éve együtt!
20-09-09
Gulyást a bélszínből!!!!!! – NOOOORMALI...
20-09-09
Se kedv, se idő! Mit TEGYÜNK?
20-06-27
Úgy érzem magam, mint egy gyémántcsiszol...
20-05-20
Hullámvasúton a mélybe!
20-05-02
SousVidolt Kacsamell fűszeres puliszkával
20-04-24
Még több helyre szállítunk házhoz!
20-04-23
Lassan sült sertéscomb
20-04-03
Friss húsok házhoz jönnek!
20-02-11
- Nem kell mindennap…!
19-10-16
Miért is jó ez Önnek?
akció (16) hús (21) érlelt (7) hagyományos (26) húsvét (12) sonka (8) házikolbász (2) trükk (5) kereskedők (6) adalékanyag mentes (10) egészség (15) játék (4) ballagás (2) garancia (6) liba (8) libamáj (6) Márton (7) Márton nap (7) kacsa (10) recept (25) ünnep (13) karácsony (2) különleges (23) gyors és egyszerű (7) csirke (3) bárány (1) (15) közös munka (11) tyúk (1) sertés (3) sertés comb (2) köszöntelek (3) vad (2) vadhús (2) muflon (1) házhoz szállítás (5) gusztahús (10) guszta (5) szürkemarha (2) őstulok (5)
13-03-27
Másképpen bánjunk a gyorspácolttal, és m...
13-02-28
Ne dőlj be a kereskedői trükköknek! I.
14-04-18
Egy titkos sonka recept, amit eddig csak egy ...
13-10-18
Miért sütünk kacsát mindenszentekre?
13-09-26
Van élet a zsírjában sült libamájon túl...
13-03-27
Van egy rossz szokásom húsvétkor…
13-03-21
Ízekben őrzött hagyományok!
13-02-28
Hogyan eszünk meg egy elefántot?
14-04-12
A gulyás kultusz leáldozott, te is lehetsz ...
13-12-14
Nem irigylem Kedves Asszonyom!
14-02-28
Szerencse kereke forgandó!
15-03-12
Egy forradalmi nap után, egy talán forradal...
13-11-05
Jutalmazd meg magadat és családodat, egy cs...
13-03-12
Vigyázz! Párizsi az új sonka!
13-03-29
Megeszed vagy kókányolsz?