Te mit szeretsz grillezni?
Grillkolbászokat
Szárnyas húsokat
Sertés húsokat
Szavazás állása

Gy.I.K.!

A hús meddig friss?

A húsok frissessége, eltarthatósága függ a fehérje tartalom, a víztartalom, hőmérséklet, feldolgozási technológia és tárolási körülményektől! A megvásárlásától számítva általában 48-72 órán át tárolhatja biztonságosan a húsokat a hűtőjében.

FONTOS! A frissesség nagymértékben romlik, ha a hús megvásárlás után nem a legrövidebb úton kerül ismét hűtőbe, ez a meleg napokon nagyon veszélyes! Előfordul, hogy az autónk csomagtartójába tesszük a húsokat, majd azt ott hagyva tovább megyünk vásárolni. Érdemes ezt fordítva intézni, hogy a dolgunk végeztével térjünk a húsboltba. A GusztaHús üzleteiben van módja előre leadni rendelését és így addig, míg egyéb ügyeit intézi, a termékeit biztonságos körülmények között tároljuk.

20-10-12
PREMIER! Őstulok a GusztaHúsnál!
20-09-26
Már 25 éve együtt!
20-09-09
Gulyást a bélszínből!!!!!! – NOOOORMALI...
20-09-09
,
20-06-27
Úgy érzem magam, mint egy gyémántcsiszol...
20-05-20
Hullámvasúton a mélybe!
20-05-02
SousVidolt Kacsamell fűszeres puliszkával
20-04-24
Még több helyre szállítunk házhoz!
20-04-23
Lassan sült sertéscomb
20-04-03
Friss húsok házhoz jönnek!
20-02-11
- Nem kell mindennap…!
19-10-16
Miért is jó ez Önnek?
19-09-29
Az én kis falumban ezt nem cserélnék le Me...
19-09-19
A TITKOLÓZÁSNAK VÉGE!
19-09-17
A legfontosabb titkos „infót” még nem ...
akció (16) hús (21) érlelt (6) hagyományos (25) húsvét (11) sonka (7) házikolbász (2) trükk (5) kereskedők (6) adalékanyag mentes (8) egészség (15) játék (4) ballagás (2) garancia (6) liba (8) libamáj (6) Márton (7) Márton nap (7) kacsa (10) recept (22) ünnep (12) karácsony (1) különleges (21) gyors és egyszerű (6) csirke (2) bárány (1) (15) közös munka (10) tyúk (1) sertés (2) sertés comb (2) köszöntelek (3) vad (1) vadhús (1) muflon (1) házhoz szállítás (4) gusztahús (10) guszta (5) szürkemarha (2) őstulok (4)
13-03-27
Másképpen bánjunk a gyorspácolttal, és m...
13-02-28
Ne dőlj be a kereskedői trükköknek! I.
13-09-26
Van élet a zsírjában sült libamájon túl...
13-03-27
Van egy rossz szokásom húsvétkor…
13-03-21
Ízekben őrzött hagyományok!
13-10-18
Miért sütünk kacsát mindenszentekre?
13-02-28
Hogyan eszünk meg egy elefántot?
14-04-12
A gulyás kultusz leáldozott, te is lehetsz ...
13-12-14
Nem irigylem Kedves Asszonyom!
14-04-18
Egy titkos sonka recept, amit eddig csak egy ...
14-02-28
Szerencse kereke forgandó!
13-03-12
Vigyázz! Párizsi az új sonka!
13-11-05
Jutalmazd meg magadat és családodat, egy cs...
13-03-29
Megeszed vagy kókányolsz?
15-03-12
Egy forradalmi nap után, egy talán forradal...