Eszel mindennap levest?
Igen, mindennap.
Hetente párszor.
Nem, vagy ritkán.
Szavazás állása

Majdnem minden úgy kezdődött, mint egy magyar népmese...

Egyszer volt, hol nem volt… kezdhetném így is a bemutatkozást, hisz szinte olyan a történetünk, mint egy mese. Tele hihetetlen történetekkel, boldogsággal, szomorúsággal, sok munkával.

1994-95 év fordulóján a rendszerváltás gyermeteg kezdőlépéseikor édesapámmal és hajdani párommal (jelenlegi feleségemmel) azon gondolkodtunk, hogy mit kezdjünk a nagybetűs élettel.

Jöttek az ötletek, egyik a másik után cipőbolt, reggeliztető, butik, stb. de valahogy egyiknél sem dobbant meg a szívünk.

És akkor jött az isteni szikra: - Mi lenne, ha Baromfi Szaküzletet nyitnánk! 

1995. május 18-án megnyitottuk az első üzletünket. Teltek a munkás napok, hetek majd elindult a nagykereskedelmi részlegünk és további üzleteink.

Jelenleg több GusztaHús márkanév alatt működő üzlettel rendelkezünk és főként nyugat dunántúli régióba, valamint Szlovéniába, Ausztriába, Olaszországba exportáló nagykereskedelmi részlegünk működik.

Termékkínálatunk a friss és fagyasztott baromfi és tőkehúsokra specializálódott valamint vad, hal, egyéb különlegességekkel és tovább feldolgozott termékekkel szolgálunk partnereinknek.

Célunk, hogy a friss hús kiskereskedelmi piacán mi legyünk a legjobbak. Minél több vásárlónknak olyan terméket és szolgáltatást nyújtani, amivel maximálisan elégedet!

Nagyra tisztelt partnerink népes tábora több mint másfél évtizede rendszeres vásárlásaival köszöni meg tisztességes és korrekt munkánkat, amit mi továbbítunk beszállító partnereinknek.

A GustaHús Összehoz minket!

Üdvözlettel: Kovács Gusztáv

19-10-16
Miért is jó ez Önnek?
19-09-29
Az én kis falumban ezt nem cserélnék le Me...
19-09-19
A TITKOLÓZÁSNAK VÉGE!
19-09-17
A legfontosabb titkos „infót” még nem ...
19-09-10
Ha ez kiderül a titkos „informátoromat”...
19-09-09
„Ezt nem lehet szépen enni” szendvics
19-09-02
Ország, Világ Lakói figyeljetek!
19-08-30
Kacsadarabok almás káposztaágyon
19-08-30
Kacsadarabok almás káposztaágyon
19-08-25
Kérek tőled egy kis segítséget!
19-08-21
Botrányos, ami történt!
19-08-18
Egyszerű és ízletes!
19-08-08
A főnök üzent: „Elmentem nyaralni!”
16-01-21
Árzuhanás a fülétől a farkáig?
15-11-05
Bárcsak a Nagyi megkóstolhatná!
akció (14) hús (17) érlelt (6) hagyományos (20) húsvét (11) sonka (7) házikolbász (2) trükk (5) kereskedők (5) adalékanyag mentes (6) egészség (9) játék (4) ballagás (2) garancia (5) liba (8) libamáj (6) Márton (7) Márton nap (7) kacsa (9) recept (20) ünnep (10) karácsony (1) különleges (13) gyors és egyszerű (4) csirke (2) bárány (1) (15) közös munka (3) tyúk (1) sertés (1) sertés comb (1) köszöntelek (2)
13-03-27
Másképpen bánjunk a gyorspácolttal, és m...
13-02-28
Ne dőlj be a kereskedői trükköknek! I.
13-09-26
Van élet a zsírjában sült libamájon túl...
13-03-21
Ízekben őrzött hagyományok!
13-03-27
Van egy rossz szokásom húsvétkor…
13-02-28
Hogyan eszünk meg egy elefántot?
13-12-14
Nem irigylem Kedves Asszonyom!
13-10-18
Miért sütünk kacsát mindenszentekre?
14-04-12
A gulyás kultusz leáldozott, te is lehetsz ...
13-03-12
Vigyázz! Párizsi az új sonka!
14-04-18
Egy titkos sonka recept, amit eddig csak egy ...
14-02-28
Szerencse kereke forgandó!
13-11-05
Jutalmazd meg magadat és családodat, egy cs...
13-03-29
Megeszed vagy kókányolsz?
13-03-22
Élmény, ami örökké elkísér!