A kacsa vagy a libacombot szereted sütve?
A kacsa combját szeretem!
A liba combját szeretem!
Mind kettőt imádom!!
Szavazás állása
Élmény, ami örökké elkísér! Március
22
GusztA Mesteri hagyományosan érlelt és füstölt sonka, mint anno!

Soha nem felejtem el mikor édesapám lehozta a padlásról a húsvéti sonkának valót és vágott belőle egy darabot, majd egy kis szeletet a kezembe adott és megkóstoltam...

Mindannyian szeretjük a hagyományainkat, azokat az ízeket, amit otthonról hozva soha nem feledünk. Fenséges ízek, amiket mindig elégedett mosollyal nyugtázunk. Eliparosodott világunkban egyre nehezebb megtalálni és felkutatni ezeket az értékeket.

A GusztA Mesteri hagyományosan érlelt sonkái már december óta só ágyban pihennek, mert hentesmestereink nagyapáinktól lesték el a mozdulatok csínnyát-bínnyát, hogy magukba gyűjtsék, azt az ízharmóniát, amit megálmodtunk és átadhassunk neked, hogy ismét felidézhessed gyermekként átélt pillanataidat.

Sokan kérdezik, miért kell sonkát kóstoltatni?
Azért, mert azt akarom elérni, hogy minél több ember megismerje, felismerje, vagy ismét átélje azokat az értékes pillanatokat, amiket már rég elfeledtünk.

Rengeteg termék van a piacon és mind különböző jó, rossz, olcsó, drága, de neked én egy élményt adok, amit minden kötelezettség nélkül átélhetsz.

Egyszerűen legyél a vendégem egy kóstoló erejéig! Kóstold meg húsvéti sonkádat és mond el véleményedet, amennyiben elégedett vagy vásárold meg nálunk sonkádat és cserébe adunk egy szelvényt, amit töltsél ki, dobd be a gyűjtőládánkba és egy sorsoláson veszel részt, ahol kisorsolunk egy hagyományosan érlelt parasztsonkát!

Még nem döntöttél, hogy milyen sonkát akarsz venni?
Vagy fogalmad sincs, mi alapján tudnál választani?

Akkor itt találsz egy óriási segítséget, amivel közelebb kerülsz a profi sonkavásárlókhoz!

Jó vásárlást kívánok a GusztaHús dolgozói nevében!

Kovács Gusztáv

 

22-02-01
ÁRSTOP!
20-11-24
Miért készíts házi sonkát? Hogy készít...
20-10-24
Nem csoda hogy kipusztult!
20-10-12
PREMIER! Őstulok a GusztaHúsnál!
20-09-26
Már 25 éve együtt!
20-09-09
Gulyást a bélszínből!!!!!! – NOOOORMALI...
20-09-09
Se kedv, se idő! Mit TEGYÜNK?
20-06-27
Úgy érzem magam, mint egy gyémántcsiszol...
20-05-20
Hullámvasúton a mélybe!
20-05-02
SousVidolt Kacsamell fűszeres puliszkával
20-04-24
Még több helyre szállítunk házhoz!
20-04-23
Lassan sült sertéscomb
20-04-03
Friss húsok házhoz jönnek!
20-02-11
- Nem kell mindennap…!
19-10-16
Miért is jó ez Önnek?
akció (16) hús (21) érlelt (7) hagyományos (26) húsvét (12) sonka (8) házikolbász (2) trükk (5) kereskedők (6) adalékanyag mentes (10) egészség (15) játék (4) ballagás (2) garancia (6) liba (8) libamáj (6) Márton (7) Márton nap (7) kacsa (10) recept (25) ünnep (13) karácsony (2) különleges (23) gyors és egyszerű (7) csirke (3) bárány (1) (15) közös munka (11) tyúk (1) sertés (3) sertés comb (2) köszöntelek (3) vad (2) vadhús (2) muflon (1) házhoz szállítás (5) gusztahús (10) guszta (5) szürkemarha (2) őstulok (5)
13-03-27
Másképpen bánjunk a gyorspácolttal, és m...
13-02-28
Ne dőlj be a kereskedői trükköknek! I.
14-04-18
Egy titkos sonka recept, amit eddig csak egy ...
13-10-18
Miért sütünk kacsát mindenszentekre?
13-09-26
Van élet a zsírjában sült libamájon túl...
13-03-27
Van egy rossz szokásom húsvétkor…
13-03-21
Ízekben őrzött hagyományok!
13-02-28
Hogyan eszünk meg egy elefántot?
14-04-12
A gulyás kultusz leáldozott, te is lehetsz ...
13-12-14
Nem irigylem Kedves Asszonyom!
14-02-28
Szerencse kereke forgandó!
15-03-12
Egy forradalmi nap után, egy talán forradal...
13-11-05
Jutalmazd meg magadat és családodat, egy cs...
13-03-12
Vigyázz! Párizsi az új sonka!
13-03-29
Megeszed vagy kókányolsz?