Milyen ételt készítesz szívesebben a szabadban?
Grill ételeket!
Bográcsban készíthetőt!
Semmi flanc, zsíros kenyér hagymával!
Szavazás állása
Ha ez kiderül a titkos „informátoromat” tuti kirúgják, viszont ez a beszámoló Önnek mindennél többet ér! Szeptember
10
Meglepetés volt, mikor a recsegős telefon kapcsolatban halk suttogó bizalmas hangon rettentő fontos dolgokról számolt be az „informátorom”.

Azt mondják, a hatalom annak a kezében van, aki az információt birtokolja. De tudjuk, hogy ez csak részben igaz, mert napjainkban rengeteg az információ, és aki a leggyorsabban szelektálja, rendszerezi és felhasználja az lesz az igazán nyerő.

De akkor Önnek, hogy lesz ebből az infóból nyeresége?

Minap hívtam az „informátoromat" és érdeklődtem, mi várható friss liba fronton Márton naphoz közeledvén. Tudom, furcsán hangzik, szeptember közepén novemberi dolgokkal foglalkozni, de sok előkészület kell ahhoz, hogy a megfelelő időben minden működjön. Visszatérve a telefonhoz valahogy nagyon furcsa volt a beszélgetésünk, úgy éreztem mintha titkolna előlem valamit, rá is kérdeztem

- Mi a gond? - és valami blabla szöveggel elköszönt és csak a telefonvonal méla búgása maradt utána.

Nagyon meglepett a dolog, hisz lassan 25 éve vagyunk üzleti kapcsolatban és már nagyon régóta közvetlen beszélgetések jellemezték társalgásainkat, és nem ilyen zavaros, diplomatikus „valami" mint most.

Szinte azonnal újra hívtam, hogy tisztázzam ezt a furcsa helyzetet, de megdöbbenésemre kinyomta a hívásomat. Ilyen még soha nem fordult elő!

Gondolom önnel is előfordult már, hogy nem tudott szabadulni egy bosszantó gondolattól, ami úgy tapadt minden percéhez, mint az utcán a cipőjéhez ragadó undorítóan nyúlós rágógumi. Minden lépés után azon jár az ember esze, hogy hogyan tudna tőle a leggyorsabban és legegyszerűbben megszabadulni, most pont így éreztem magam.

És egy váratlan pillanatban egy ismeretlen számról hívás érkezett telefonomra. Felvettem és egy nagyon rossz recsegő vonalon, szinte suttogó hangon valaki beleszólt.

Először kicsit értetlenkedtem, mert nem ismertem meg az „informátoromat", mikor harmadszor is visszakérdeztem kivel beszélek, akkor jöttem egyenesbe.

-          Ne haragudj, de nem tudtam beszélni a nagyvezér ott lihegett a nyakamban és nem akartam belsős infókat átadni, mert tuti kiakadt volna.

Még mindig furcsa volt a helyzet, mert én csak azt akartam megtudni, hogy minden rendben lesz e liba fronton az elkövetkező hetekben.

-          Jó, értem, de nagyon fontos infókat szedtem össze - mondta a beépített emberünk - amit te hivatalosan nem tudhatsz, ezért hívlak titokban.

Pár pillanatig azt hittem, megsütötte a nap ezt az embert, mert nem akart összeállni a mondandója mire nagy neheze kerekké vált a történet.

Ugyanis a munkahelyén az elmúlt hetekben minden a szokásos mederben haladt, míg egyik nap jöttek a nagyvezérhez tárgyalni, ami rövid időtartamából és a sietős távozásból valamint a főnök paprikás hangulatból ítélve nem volt sikeresnek mondható.

Pár perc se telt bele és a főnök titkársága olyan volt, mint a megpiszkált darázsfészek, rohangáltak az emberek, csörögtek a telefonok, repültek az e-mailok, hisz a nagyvezér feszültsége vírusként terjedt, amit a gyors hatékony munka tud csak orvosolni.

Közbe vágtam:

- Jó értem, hogy valakik megbirizgálták a főnököd idegrendszerét, de minket ez miben érint?

Még gyorsan elmesélt pár összeesküvés elméletet és milyen úton és formában jutott hozzá az információkhoz, ami tényleg egy Hollywood-i kémfilmbe illene, mire elmondta a lényeget, hogy hamarosan áremelés lesz a libahúsoknál, mert annyira visszafogták a termelést, hogy Máton napra alig lesz hízott szárnyas.

És most jön a leglényegesebb mondata, ami Önnek szól:

- Most csináljál akciót, mert októbertől áremelés lesz! Igaz a főnök megtiltotta, hogy kifele kommunikáljuk, de én neked ezt megsúgom, mert sokat segítettél már nekem!

Meg pár mondatot váltottunk és elbúcsúzott, mert elmondása szerint valami hátsó eldugott raktárból hívott, hogy le ne bukjon.

Úgy hogy kapva az alkalmon gyorsan megalkottuk ezeket az akciós árakat, amiért az „informátorom" a jól fizető állását tette kockára ezért siessen, mert ha őt kirúgják, akkor lőttek a jó áraknak!

Most jöjjön az Önhöz legközelebbi GusztaHús üzletbe és vásároljon jó áron!

GusztaHús akció

Üdvözlettel Kovács Gusztáv

20-11-24
Miért készíts házi sonkát? Hogy készít...
20-10-24
Nem csoda hogy kipusztult!
20-10-12
PREMIER! Őstulok a GusztaHúsnál!
20-09-26
Már 25 éve együtt!
20-09-09
Gulyást a bélszínből!!!!!! – NOOOORMALI...
20-09-09
Se kedv, se idő! Mit TEGYÜNK?
20-06-27
Úgy érzem magam, mint egy gyémántcsiszol...
20-05-20
Hullámvasúton a mélybe!
20-05-02
SousVidolt Kacsamell fűszeres puliszkával
20-04-24
Még több helyre szállítunk házhoz!
20-04-23
Lassan sült sertéscomb
20-04-03
Friss húsok házhoz jönnek!
20-02-11
- Nem kell mindennap…!
19-10-16
Miért is jó ez Önnek?
19-09-29
Az én kis falumban ezt nem cserélnék le Me...
akció (16) hús (21) érlelt (7) hagyományos (26) húsvét (12) sonka (8) házikolbász (2) trükk (5) kereskedők (6) adalékanyag mentes (10) egészség (15) játék (4) ballagás (2) garancia (6) liba (8) libamáj (6) Márton (7) Márton nap (7) kacsa (10) recept (25) ünnep (13) karácsony (2) különleges (23) gyors és egyszerű (7) csirke (3) bárány (1) (15) közös munka (10) tyúk (1) sertés (3) sertés comb (2) köszöntelek (3) vad (2) vadhús (2) muflon (1) házhoz szállítás (5) gusztahús (10) guszta (5) szürkemarha (2) őstulok (5)
13-03-27
Másképpen bánjunk a gyorspácolttal, és m...
13-02-28
Ne dőlj be a kereskedői trükköknek! I.
13-09-26
Van élet a zsírjában sült libamájon túl...
13-03-27
Van egy rossz szokásom húsvétkor…
13-03-21
Ízekben őrzött hagyományok!
13-10-18
Miért sütünk kacsát mindenszentekre?
14-04-18
Egy titkos sonka recept, amit eddig csak egy ...
13-02-28
Hogyan eszünk meg egy elefántot?
14-04-12
A gulyás kultusz leáldozott, te is lehetsz ...
13-12-14
Nem irigylem Kedves Asszonyom!
14-02-28
Szerencse kereke forgandó!
13-03-12
Vigyázz! Párizsi az új sonka!
15-03-12
Egy forradalmi nap után, egy talán forradal...
13-11-05
Jutalmazd meg magadat és családodat, egy cs...
13-03-29
Megeszed vagy kókányolsz?