A kacsa vagy a libacombot szereted sütve?
A kacsa combját szeretem!
A liba combját szeretem!
Mind kettőt imádom!!
Szavazás állása

Miért is legyél büszke magadra!

A fennállásunk óta mindig arra törekszünk, hogy elveinkhez hűek maradjunk, és csak akkor változtassunk rajta, ha abból a vevőink kiszolgálásának a minősége javuljon, hogy egyre szélesebb mosollyal térjenek vissza hozzánk.

Indulásunk óta…!

Indulásunk óta a magyar termék, magyar gazdák és munkahelyek fontosságát tűztük ki zászlóshajónk árbocára. Hisz alapvető gondolatnak kellene lenni, hogy ha van munka, akkor van fizetés, ha van fizetés, akkor van vásárlás, és ha van vásárlás, akkor szükség van munkahelyekre.
Ez egy nagyon érdekes ördögi kör, ami a rendszerváltás körül megszakadt és újra rendeződőben van, aminek következtében vannak nyertesek és vannak vesztesek.
Legyen büszke magadra, hisz azzal hogy nálunk vásárolsz, több száz családnak biztosítod munkáját megélhetését évről évre és ezek a családok pedig a Te üzletedben vagy munkahelyeden költik el bevételeiket és így egymást erősítve tudunk előrelépni, fejlődni.

Vásárlóink miért csak a minőségi a magyar friss termékeket szeretik?

Egyszerű a válasz, mert ha Te féltett szeretett gyermekednek venni akarsz valamit, csak a legjobbat szeretnéd. Ezzel nem azt akarjuk sugallni, hogy a magyar termékeknél nincs jobb, vagy nincs hasonló minőségű, csak azt, hogy ma az országba beérkező import húsáru egy része meg sem közelíti minőségben a hazait. Ezért az évtizedek alatt kifejlesztettünk egy hatásos tárgyalás technikát, ami nagymértékben szolgálja érdekeidet, családod biztonságát, pénztárcádat és egészségedet.

Tudom és hiszem, hogy Te szereted…!

Tudom és hiszem, hogy a vevő szereti a kiválót és szereti azt megvásárolni a megfelelő értékén. Nem pedig az olcsó használhatatlan dolgokat, amit utána ki kell dobni a kukába!

Hisz tudod, mindig az a legdrágább, amit ki kell dobni.

Hányszor csalódtál az életben?

Te bizalmad számunkra a legfontosabb, ezért mindent megteszünk, hogy üzleteink kínálatában megtaláljad azt a minőségi friss árut, amit szeretnél.

Higiéniában a maximálisat nyújtjuk, hogy üzleteinkbe lépve a frissességet, tisztaságot sugározzuk.
Apropó, egy történet jut eszemben, amit itt elmesélek pár sorban.

Rendélésedet előre leadhatod, hisz az előre felvett rendelésekre garanciát vállalunk, hogy ezzel is kényelmedet, vásárlási élményedet szolgáljuk.
Kevés az időd és biztosan szeretnél hozzájutni a kedvenc ételednek az alapanyagjához, nem akarsz lemaradni egy jó akcióról, csak telefonálj és a megbeszélt feltételekkel eltesszük, amire szükséged van.

Tudod azt, hogy a XXI. század népbetegsége a minőségi éhezés?

Nem tudod, miért vagy olyan fáradékony és miért betegszel meg olyan sűrűn, lehet, hogy ÉHEZEL?

Most gondolom, nézel rám, mint a luki nyúl, hogy miről is beszélek, de ha részleteiben kíváncsi vagy ezeknek a problémáknak az esetleges okaira olvassad el a minőségi éhezésről szóló írásunkat.

Talán az ott leírt sorok néhány dologra magyarázatot adnak és elgondolkodtat, hogy sok esetben nem mindig az elfogyasztott mennyiség, az íz, az illat, a szín, és az ÁR a legfontosabb.

Receptjeinkkel, termékkínálatainkkal mindig a mértékletességre és az egészséges táplálkozás irányába mozdítunk és semmiképp az esetleges ízfokozókkal, dúsítókkal, különböző adalékokkal telített termékek megvásárlására ösztönzünk. Ezért is fejlesztettük ki a GusztA Ínyenc falatok sajátmárkás termékek egyes csoportját ízfokozó, dúsítók és adalékanyag mentesnek.

Legyen ünnep az étkezés!

Rohanó napjainkban, csak bekapunk pár falatot és már megyünk is tovább, ezzel nincs különösebb gond csak azzal, hogy sokszor olyan dolgokat is elfogyasztunk a nagy rohanás közepette, amit jobb lett volna nem megenni.
Figyelj oda hisz a családod és a Te egészséged mindennél fontosabb!
Időnként szakíts egy kis időt a helyes és mértékletes táplálkozásra és meglátod, hogy minden étkezés felér egy ünneppel.

A GusztaHúsnál azért dolgozunk, hogy Te időt tudjál megtakarítani és rengeteg örömben, boldogságban osztozzál szeretteid társaságában elköltött ebéd vagy vacsora mellet úgy, hogy vigyázunk egészségetekre.

A GusztaHús Összehoz minket!

 

22-02-01
ÁRSTOP!
20-11-24
Miért készíts házi sonkát? Hogy készít...
20-10-24
Nem csoda hogy kipusztult!
20-10-12
PREMIER! Őstulok a GusztaHúsnál!
20-09-26
Már 25 éve együtt!
20-09-09
Gulyást a bélszínből!!!!!! – NOOOORMALI...
20-09-09
Se kedv, se idő! Mit TEGYÜNK?
20-06-27
Úgy érzem magam, mint egy gyémántcsiszol...
20-05-20
Hullámvasúton a mélybe!
20-05-02
SousVidolt Kacsamell fűszeres puliszkával
20-04-24
Még több helyre szállítunk házhoz!
20-04-23
Lassan sült sertéscomb
20-04-03
Friss húsok házhoz jönnek!
20-02-11
- Nem kell mindennap…!
19-10-16
Miért is jó ez Önnek?
akció (16) hús (21) érlelt (7) hagyományos (26) húsvét (12) sonka (8) házikolbász (2) trükk (5) kereskedők (6) adalékanyag mentes (10) egészség (15) játék (4) ballagás (2) garancia (6) liba (8) libamáj (6) Márton (7) Márton nap (7) kacsa (10) recept (25) ünnep (13) karácsony (2) különleges (23) gyors és egyszerű (7) csirke (3) bárány (1) (15) közös munka (11) tyúk (1) sertés (3) sertés comb (2) köszöntelek (3) vad (2) vadhús (2) muflon (1) házhoz szállítás (5) gusztahús (10) guszta (5) szürkemarha (2) őstulok (5)
13-03-27
Másképpen bánjunk a gyorspácolttal, és m...
14-04-18
Egy titkos sonka recept, amit eddig csak egy ...
13-02-28
Ne dőlj be a kereskedői trükköknek! I.
13-09-26
Van élet a zsírjában sült libamájon túl...
13-10-18
Miért sütünk kacsát mindenszentekre?
13-03-21
Ízekben őrzött hagyományok!
13-03-27
Van egy rossz szokásom húsvétkor…
13-02-28
Hogyan eszünk meg egy elefántot?
13-12-14
Nem irigylem Kedves Asszonyom!
14-04-12
A gulyás kultusz leáldozott, te is lehetsz ...
14-02-28
Szerencse kereke forgandó!
15-03-12
Egy forradalmi nap után, egy talán forradal...
13-03-12
Vigyázz! Párizsi az új sonka!
13-11-05
Jutalmazd meg magadat és családodat, egy cs...
13-03-29
Megeszed vagy kókányolsz?