Rakott krumpliba, melyik kolbászt szereted?
Füstölt kolbász
Lecsókolbász
Egyiket sem!
Szavazás állása

Melyik húsrészek tartoznak az 5%-os és melyik a 27%-os ÁFA kulcs alá?

 

 

GusztaHús GusztaHús

 

 

 

 

5% általános forgalmi adóval kapható termékek:

Friss, fagyasztott, darált, szeletelt vagy vákuum csomagolt:

- lehúzott félsertés (tőke félsertés) egészben és darabolva:

- sertés comb csont nélkül                - sertés lapocka csont nélkül

- sertés egész karaj csontos              - sertés karaj csont nélkül

- sertés hosszúkaraj csontos             - sertés rövidkaraj csontos

- sertés tarja csontos                        - sertés tarja csont nélkül

- sertés szűzpecsenye

- sertés oldalas                                 - sertés dagadó

- sertés első csülök                           - sertés hátsó csülök

- sertés csülök csont nélkül

- sertés apróhús 70/30                     - sertés színhúsdarabok

- sertés fej csontos, csont nélkül       - sertés láb első hátsó (köröm)

- sertés húsos csont                         - sertés máj

- sertés tüdő                                    - sertés vese

- sertés velő                                     - sertés szív

- sertés nyelv                                   - sertés bőrke

- sertés farok                                    - sertés fül

- sertés pléh oldalas                          - bordaporc

- sertés fehér csont

- bőrös félsertés egészben és darabolva:

- bőrös sertéscomb csont nélkül       - bőrös sertéslapocka csont nélkül

- formázott has szalonna                  - formázott tokaszalonna

- bőrös császárszalonna                    - kiszakított császárszalonna

- bőrös karaj csontos, csont nélkül    - bőrös tarja csontos

- császárvég                                      - bőrös nyesedék

- bőrös formázott comb (parasztsonkának való)

- bőrös formázott lapocka (parasztlapockának való)

 

- malac egészben és darabolva:

- malac comb                                   - malac lapocka

- malac karaj                                    - malac oldalas

 

27% általános forgalmi adóval kapható termékek:

Friss, fagyasztott, darált, szeletelt vagy vákuum csomagolt sertés:

- zsírszalonna

- setés háj                                         - sertés fátyol (rezgő, háló, cseplesz)

És minden sózott, érlelt, füstölt termék!

22-02-01
ÁRSTOP!
20-11-24
Miért készíts házi sonkát? Hogy készít...
20-10-24
Nem csoda hogy kipusztult!
20-10-12
PREMIER! Őstulok a GusztaHúsnál!
20-09-26
Már 25 éve együtt!
20-09-09
Gulyást a bélszínből!!!!!! – NOOOORMALI...
20-09-09
Se kedv, se idő! Mit TEGYÜNK?
20-06-27
Úgy érzem magam, mint egy gyémántcsiszol...
20-05-20
Hullámvasúton a mélybe!
20-05-02
SousVidolt Kacsamell fűszeres puliszkával
20-04-24
Még több helyre szállítunk házhoz!
20-04-23
Lassan sült sertéscomb
20-04-03
Friss húsok házhoz jönnek!
20-02-11
- Nem kell mindennap…!
19-10-16
Miért is jó ez Önnek?
akció (16) hús (21) érlelt (7) hagyományos (26) húsvét (12) sonka (8) házikolbász (2) trükk (5) kereskedők (6) adalékanyag mentes (10) egészség (15) játék (4) ballagás (2) garancia (6) liba (8) libamáj (6) Márton (7) Márton nap (7) kacsa (10) recept (25) ünnep (13) karácsony (2) különleges (23) gyors és egyszerű (7) csirke (3) bárány (1) (15) közös munka (11) tyúk (1) sertés (3) sertés comb (2) köszöntelek (3) vad (2) vadhús (2) muflon (1) házhoz szállítás (5) gusztahús (10) guszta (5) szürkemarha (2) őstulok (5)
13-03-27
Másképpen bánjunk a gyorspácolttal, és m...
14-04-18
Egy titkos sonka recept, amit eddig csak egy ...
13-02-28
Ne dőlj be a kereskedői trükköknek! I.
13-09-26
Van élet a zsírjában sült libamájon túl...
13-10-18
Miért sütünk kacsát mindenszentekre?
13-03-21
Ízekben őrzött hagyományok!
13-03-27
Van egy rossz szokásom húsvétkor…
13-02-28
Hogyan eszünk meg egy elefántot?
13-12-14
Nem irigylem Kedves Asszonyom!
14-04-12
A gulyás kultusz leáldozott, te is lehetsz ...
14-02-28
Szerencse kereke forgandó!
15-03-12
Egy forradalmi nap után, egy talán forradal...
13-03-29
Megeszed vagy kókányolsz?
13-03-12
Vigyázz! Párizsi az új sonka!
20-04-23
Lassan sült sertéscomb