Rakott krumpliba, melyik kolbászt szereted?
Füstölt kolbász
Lecsókolbász
Egyiket sem!
Szavazás állása

Majdnem minden úgy kezdődött, mint egy magyar népmese...

Egyszer volt, hol nem volt… kezdhetném így is a bemutatkozást, hisz szinte olyan a történetünk, mint egy mese. Tele hihetetlen történetekkel, boldogsággal, szomorúsággal, sok munkával.

1994-95 év fordulóján a rendszerváltás gyermeteg kezdőlépéseikor édesapámmal és hajdani párommal (jelenlegi feleségemmel) azon gondolkodtunk, hogy mit kezdjünk a nagybetűs élettel.

Jöttek az ötletek, egyik a másik után cipőbolt, reggeliztető, butik, stb. de valahogy egyiknél sem dobbant meg a szívünk.

És akkor jött az isteni szikra: - Mi lenne, ha Baromfi Szaküzletet nyitnánk! 

1995. május 18-án megnyitottuk az első üzletünket. Teltek a munkás napok, hetek majd elindult a nagykereskedelmi részlegünk és további üzleteink.

Jelenleg több GusztaHús márkanév alatt működő üzlettel rendelkezünk és főként nyugat dunántúli régióba, valamint európai országokba is exportáló nagykereskedelmi részlegünk működik.

Termékkínálatunk a friss és fagyasztott baromfi és tőkehúsokra specializálódott valamint vad, hal, egyéb különlegességekkel és tovább feldolgozott termékekkel szolgálunk partnereinknek.

Célunk, hogy a friss hús kiskereskedelmi piacán mi legyünk a legjobbak. Minél több vásárlónknak olyan terméket és szolgáltatást nyújtani, amivel maximálisan elégedet!

Nagyra tisztelt partnerink népes tábora 1995 óta rendszeres vásárlásaival köszöni meg tisztességes és korrekt munkánkat, amit mi továbbítunk beszállító partnereink felé.

A GustaHús Összehoz minket!

Üdvözlettel: Kovács Gusztáv

24-10-26
Meg kérdeztem a mesterséges intelligenciát...
22-02-01
ÁRSTOP!
20-11-24
Miért készíts házi sonkát? Hogy készít...
20-10-24
Nem csoda hogy kipusztult!
20-10-12
PREMIER! Őstulok a GusztaHúsnál!
20-09-26
Már 25 éve együtt!
20-09-09
Gulyást a bélszínből!!!!!! – NOOOORMALI...
20-09-09
Se kedv, se idő! Mit TEGYÜNK?
20-06-27
Úgy érzem magam, mint egy gyémántcsiszol...
20-05-20
Hullámvasúton a mélybe!
20-05-02
SousVidolt Kacsamell fűszeres puliszkával
20-04-24
Még több helyre szállítunk házhoz!
20-04-23
Lassan sült sertéscomb
20-04-03
Friss húsok házhoz jönnek!
20-02-11
- Nem kell mindennap…!
akció (16) hús (21) érlelt (7) hagyományos (27) húsvét (12) sonka (8) házikolbász (2) trükk (5) kereskedők (6) adalékanyag mentes (10) egészség (15) játék (4) ballagás (2) garancia (6) liba (8) libamáj (6) Márton (7) Márton nap (7) kacsa (11) recept (25) ünnep (15) karácsony (2) különleges (23) gyors és egyszerű (7) csirke (3) bárány (1) (15) közös munka (11) tyúk (1) sertés (3) sertés comb (2) köszöntelek (3) vad (2) vadhús (2) muflon (1) házhoz szállítás (5) gusztahús (11) guszta (5) szürkemarha (2) őstulok (5)
13-03-27
Másképpen bánjunk a gyorspácolttal, és m...
14-04-18
Egy titkos sonka recept, amit eddig csak egy ...
13-02-28
Ne dőlj be a kereskedői trükköknek! I.
13-10-18
Miért sütünk kacsát mindenszentekre?
13-09-26
Van élet a zsírjában sült libamájon túl...
13-03-21
Ízekben őrzött hagyományok!
13-03-27
Van egy rossz szokásom húsvétkor…
13-02-28
Hogyan eszünk meg egy elefántot?
13-12-14
Nem irigylem Kedves Asszonyom!
14-04-12
A gulyás kultusz leáldozott, te is lehetsz ...
14-02-28
Szerencse kereke forgandó!
15-03-12
Egy forradalmi nap után, egy talán forradal...
13-03-29
Megeszed vagy kókányolsz?
13-03-12
Vigyázz! Párizsi az új sonka!
20-04-23
Lassan sült sertéscomb