Rakott krumpliba, melyik kolbászt szereted?
Füstölt kolbász
Lecsókolbász
Egyiket sem!
Szavazás állása

Hogy is dolgozik a GusztaHús!

Rengeteg cég, üzlet reklámozza magát, hogy „értéket őrzünk", a „magyar termék" fontossága és még sorolhatnám a rengeteg marketing gyűléseken kitalált ötletesebbnél ötletesebb szlogeneket, hogy ki miért is a legjobb.

Megnyugodhatsz, 1995-óta ...!

Egyrészt örülök neki, hogy végre felismerték a magyar termék, magyar gazdák és munkahelyek fontosságát és végre követőkre találtunk, hisz mi 1995-óta, ezt csináljuk.
Ezt tűztük ki zászlóshajónk orrára, hogy csak magyar friss húsokkal akarunk dolgozni a Te és családod egészsége védelmében!

Legyél büszke magadra, hisz azzal hogy nálunk vásárolsz, több száz családnak biztosítod munkáját megélhetését évről évre, hónapról hónapra és ezek a családok pedig a Te üzletedben vagy munkahelyeden költik el bevételeiket és így egymást erősítve tudunk előrelépni.

Vevőinket csak a minőségi magyar friss termékek érdeklik!

A beszállításra jelentkezőknek felhívjuk a figyelmét, hogy vevőinket elsősorban a magyar minőségi friss termék érdekeli. Ha tárgyalásra kerül a sor, mi sohasem az árral kezdjük, hogy - Mennyibe kerül?
Mi úgy tárgyalunk, ahogy Te is tennéd, mikor féltett gyermekednek akarsz megvenni valami életbevágóan fontos dolgot:

1.       Mit kínálsz, honnét származik, milyen minőségben?

2.       A logisztika: Mikor? Hogyan? Mivel? és a Mennyit? Garancia?

3.       ÁR?

4.       stb.

Te is így csinálnád, igaz? Mert ha az első kettő kérdéscsoportra nem kapunk megfelelő és kielégítő válaszokat, akkor már az ár szinte lényegtelen.

Tudom és hiszem!

A fenti elveinkért kaptam nem egyszer hideget és meleget, mert egyesek állítása szerint a kereskedelem nem így működik. Ugyanis azt mondják, hogy a vevő csak az árat vásárolja!
Én meg tudom és hiszem, hogy a vevő az szereti a kiválót és azt szereti megvásárolni a megfelelő értékén. Nem pedig az olcsó használhatatlan dolgokat, amit utána ki kell dobni a kukába!

Hisz tudod, mindig az a legdrágább, amit ki kell dobni.

A Te bizalmad a legfontosabb!

Mindig arra törekszünk, hogy a legjobbat, a legfrissebbet, a legszebbet adjuk a nagyra becsült vevőinknek, mert a jó gazda, mint Te is tudod, hogy a legjobbat akarja. Mivel számunkra fontos a belénk és friss termékeinkbe vetett bizalmad, ezért hármas garanciát vállalunk termékeinkre és munkánkra.

24-10-26
Meg kérdeztem a mesterséges intelligenciát...
22-02-01
ÁRSTOP!
20-11-24
Miért készíts házi sonkát? Hogy készít...
20-10-24
Nem csoda hogy kipusztult!
20-10-12
PREMIER! Őstulok a GusztaHúsnál!
20-09-26
Már 25 éve együtt!
20-09-09
Gulyást a bélszínből!!!!!! – NOOOORMALI...
20-09-09
Se kedv, se idő! Mit TEGYÜNK?
20-06-27
Úgy érzem magam, mint egy gyémántcsiszol...
20-05-20
Hullámvasúton a mélybe!
20-05-02
SousVidolt Kacsamell fűszeres puliszkával
20-04-24
Még több helyre szállítunk házhoz!
20-04-23
Lassan sült sertéscomb
20-04-03
Friss húsok házhoz jönnek!
20-02-11
- Nem kell mindennap…!
akció (16) hús (21) érlelt (7) hagyományos (27) húsvét (12) sonka (8) házikolbász (2) trükk (5) kereskedők (6) adalékanyag mentes (10) egészség (15) játék (4) ballagás (2) garancia (6) liba (8) libamáj (6) Márton (7) Márton nap (7) kacsa (11) recept (25) ünnep (15) karácsony (2) különleges (23) gyors és egyszerű (7) csirke (3) bárány (1) (15) közös munka (11) tyúk (1) sertés (3) sertés comb (2) köszöntelek (3) vad (2) vadhús (2) muflon (1) házhoz szállítás (5) gusztahús (11) guszta (5) szürkemarha (2) őstulok (5)
13-03-27
Másképpen bánjunk a gyorspácolttal, és m...
14-04-18
Egy titkos sonka recept, amit eddig csak egy ...
13-02-28
Ne dőlj be a kereskedői trükköknek! I.
13-10-18
Miért sütünk kacsát mindenszentekre?
13-09-26
Van élet a zsírjában sült libamájon túl...
13-03-21
Ízekben őrzött hagyományok!
13-03-27
Van egy rossz szokásom húsvétkor…
13-02-28
Hogyan eszünk meg egy elefántot?
13-12-14
Nem irigylem Kedves Asszonyom!
14-04-12
A gulyás kultusz leáldozott, te is lehetsz ...
14-02-28
Szerencse kereke forgandó!
15-03-12
Egy forradalmi nap után, egy talán forradal...
13-03-29
Megeszed vagy kókányolsz?
13-03-12
Vigyázz! Párizsi az új sonka!
20-04-23
Lassan sült sertéscomb