Gy.I.K.!
A hús meddig friss?
A húsok frissessége, eltarthatósága függ a fehérje tartalom, a víztartalom, hőmérséklet, feldolgozási technológia és tárolási körülményektől! A megvásárlásától számítva általában 48-72 órán át tárolhatja biztonságosan a húsokat a hűtőjében.
FONTOS! A frissesség nagymértékben romlik, ha a hús megvásárlás után nem a legrövidebb úton kerül ismét hűtőbe, ez a meleg napokon nagyon veszélyes! Előfordul, hogy az autónk csomagtartójába tesszük a húsokat, majd azt ott hagyva tovább megyünk vásárolni. Érdemes ezt fordítva intézni, hogy a dolgunk végeztével térjünk a húsboltba. A GusztaHús üzleteiben van módja előre leadni rendelését és így addig, míg egyéb ügyeit intézi, a termékeit biztonságos körülmények között tároljuk. |