A húsvéti sonkádhoz milyen kalácsot eszel?
Sósat!
Édeset!
Valami mást!
Szavazás állása

Tudom, hogy szereted a minőségi dolgokat, és nem éred be akármivel!

Ezért szeretném a figyelmedbe ajánlani a prémium bárányhúsaink leg kiválóbb részét a french racks (bárány korona) húsrészt, ami garantáltan új szintre emeli a gasztronómiai élményeidet.

Képzeld el, ahogy a szaftos, omlós rózsaszínre sült hús, fűszeres illata
betölti az otthonod szentélyét a konyhát, és a családod vagy barátaid
ámulva figyelik a mesterművedet, mikor feltálalod.

Ez nem csak egy vacsora, ez egy csodálatos élmény, amit mindig megérdemelsz.

Miért válaszd a mi húsainkat?

GusztaHús akció

  • Kiváló minőség:
    Gondosan válogatott, prémium minőségű bárányhús, ami garantálja a tökéletes ízélményt.
  • Egyedi ízvilág:
    A hús szaftosságát és zamatát az állat egészséges táplálkozása teszi igazán különlegessé. Életük során kizárólag természetes vegyszermentes környezetben nőnek fel és a természet adta gyógy és fűszernövényekkel táplálkoznak a Kiskunsági Nemzeti Park területein.
  • Könnyű elkészítés:
    Akár egy gyors hétköznapi vacsoráról, akár egy különleges ünnepi fogásról van szó, a húsunkkal mindig sikert aratsz. Kívánságodra konyha készre készítjük, ha szeretnéd be is fűszerezzük, pácoljuk!
  • Egészséges választás:
    A bárányhús kiváló minőségű fehérjét, vasat, B-vitaminokat és cinket tartalmaz, amelyek elengedhetetlenek az izmok, a vérképzés, az idegrendszer és az immunrendszer megfelelő működéséhez. Mértékletes fogyasztása hozzájárulhat az izomtömeg fenntartásához, a vérszegénység megelőzéséhez és az általános egészség megőrzéséhez.

 

Tudom, hogy az időd értékes, ezért szeretnénk megkönnyíteni a dolgod ne kínlódj a szakmai résszel csak gyűjtsd be a megérdemelt dícséreteket az ünnepi asztal mellet.


Rendeld meg telefonon, és átveheted a hozzád legközelebbi GusztaHús üzletben a friss prémium minőségű bárány húsodat, hogy neked csak a sütéssel kelljen foglalkoznod.

Üzleteink elérhetőségei!

Gyenesdiás: 83 312-474     Hévíz: 83 340-921     Marcali: 85 313-323     Zalaszentgrót: 83 360-694

Ne érd be kevesebbel, kényeztesd magad és a szeretteidet a legjobb minőséggel íz világgal!

 

 


24-11-26
Ajándékozd a választás szabadságát!
24-10-26
Meg kérdeztem a mesterséges intelligenciát...
22-02-01
ÁRSTOP!
20-11-24
Miért készíts házi sonkát? Hogy készít...
20-10-24
Nem csoda hogy kipusztult!
20-10-12
PREMIER! Őstulok a GusztaHúsnál!
20-09-26
Már 25 éve együtt!
20-09-09
Gulyást a bélszínből!!!!!! – NOOOORMALI...
20-09-09
Se kedv, se idő! Mit TEGYÜNK?
20-06-27
Úgy érzem magam, mint egy gyémántcsiszol...
20-05-20
Hullámvasúton a mélybe!
20-05-02
SousVidolt Kacsamell fűszeres puliszkával
20-04-24
Még több helyre szállítunk házhoz!
20-04-23
Lassan sült sertéscomb
20-04-03
Friss húsok házhoz jönnek!
akció (17) hús (21) érlelt (7) hagyományos (27) húsvét (13) sonka (8) házikolbász (2) trükk (5) kereskedők (6) adalékanyag mentes (10) egészség (15) játék (4) ballagás (2) garancia (6) liba (8) libamáj (6) Márton (7) Márton nap (7) kacsa (11) recept (25) ünnep (16) karácsony (3) különleges (24) gyors és egyszerű (7) csirke (3) bárány (1) (15) közös munka (11) tyúk (1) sertés (3) sertés comb (2) köszöntelek (3) vad (2) vadhús (2) muflon (1) házhoz szállítás (5) gusztahús (12) guszta (5) szürkemarha (2) őstulok (5)
13-03-27
Másképpen bánjunk a gyorspácolttal, és m...
14-04-18
Egy titkos sonka recept, amit eddig csak egy ...
13-02-28
Ne dőlj be a kereskedői trükköknek! I.
13-10-18
Miért sütünk kacsát mindenszentekre?
13-09-26
Van élet a zsírjában sült libamájon túl...
13-03-21
Ízekben őrzött hagyományok!
13-03-27
Van egy rossz szokásom húsvétkor…
13-02-28
Hogyan eszünk meg egy elefántot?
13-12-14
Nem irigylem Kedves Asszonyom!
14-04-12
A gulyás kultusz leáldozott, te is lehetsz ...
14-02-28
Szerencse kereke forgandó!
15-03-12
Egy forradalmi nap után, egy talán forradal...
20-04-23
Lassan sült sertéscomb
13-03-12
Vigyázz! Párizsi az új sonka!
13-03-29
Megeszed vagy kókányolsz?