Rakott krumpliba, melyik kolbászt szereted?
Füstölt kolbász
Lecsókolbász
Egyiket sem!
Szavazás állása
Élmény, ami örökké elkísér! Március
22
GusztA Mesteri hagyományosan érlelt és füstölt sonka, mint anno!

Soha nem felejtem el mikor édesapám lehozta a padlásról a húsvéti sonkának valót és vágott belőle egy darabot, majd egy kis szeletet a kezembe adott és megkóstoltam...

Mindannyian szeretjük a hagyományainkat, azokat az ízeket, amit otthonról hozva soha nem feledünk. Fenséges ízek, amiket mindig elégedett mosollyal nyugtázunk. Eliparosodott világunkban egyre nehezebb megtalálni és felkutatni ezeket az értékeket.

A GusztA Mesteri hagyományosan érlelt sonkái már december óta só ágyban pihennek, mert hentesmestereink nagyapáinktól lesték el a mozdulatok csínnyát-bínnyát, hogy magukba gyűjtsék, azt az ízharmóniát, amit megálmodtunk és átadhassunk neked, hogy ismét felidézhessed gyermekként átélt pillanataidat.

Sokan kérdezik, miért kell sonkát kóstoltatni?
Azért, mert azt akarom elérni, hogy minél több ember megismerje, felismerje, vagy ismét átélje azokat az értékes pillanatokat, amiket már rég elfeledtünk.

Rengeteg termék van a piacon és mind különböző jó, rossz, olcsó, drága, de neked én egy élményt adok, amit minden kötelezettség nélkül átélhetsz.

Egyszerűen legyél a vendégem egy kóstoló erejéig! Kóstold meg húsvéti sonkádat és mond el véleményedet, amennyiben elégedett vagy vásárold meg nálunk sonkádat és cserébe adunk egy szelvényt, amit töltsél ki, dobd be a gyűjtőládánkba és egy sorsoláson veszel részt, ahol kisorsolunk egy hagyományosan érlelt parasztsonkát!

Még nem döntöttél, hogy milyen sonkát akarsz venni?
Vagy fogalmad sincs, mi alapján tudnál választani?

Akkor itt találsz egy óriási segítséget, amivel közelebb kerülsz a profi sonkavásárlókhoz!

Jó vásárlást kívánok a GusztaHús dolgozói nevében!

Kovács Gusztáv

 

24-10-26
Meg kérdeztem a mesterséges intelligenciát...
22-02-01
ÁRSTOP!
20-11-24
Miért készíts házi sonkát? Hogy készít...
20-10-24
Nem csoda hogy kipusztult!
20-10-12
PREMIER! Őstulok a GusztaHúsnál!
20-09-26
Már 25 éve együtt!
20-09-09
Gulyást a bélszínből!!!!!! – NOOOORMALI...
20-09-09
Se kedv, se idő! Mit TEGYÜNK?
20-06-27
Úgy érzem magam, mint egy gyémántcsiszol...
20-05-20
Hullámvasúton a mélybe!
20-05-02
SousVidolt Kacsamell fűszeres puliszkával
20-04-24
Még több helyre szállítunk házhoz!
20-04-23
Lassan sült sertéscomb
20-04-03
Friss húsok házhoz jönnek!
20-02-11
- Nem kell mindennap…!
akció (16) hús (21) érlelt (7) hagyományos (27) húsvét (12) sonka (8) házikolbász (2) trükk (5) kereskedők (6) adalékanyag mentes (10) egészség (15) játék (4) ballagás (2) garancia (6) liba (8) libamáj (6) Márton (7) Márton nap (7) kacsa (11) recept (25) ünnep (15) karácsony (2) különleges (23) gyors és egyszerű (7) csirke (3) bárány (1) (15) közös munka (11) tyúk (1) sertés (3) sertés comb (2) köszöntelek (3) vad (2) vadhús (2) muflon (1) házhoz szállítás (5) gusztahús (11) guszta (5) szürkemarha (2) őstulok (5)
13-03-27
Másképpen bánjunk a gyorspácolttal, és m...
14-04-18
Egy titkos sonka recept, amit eddig csak egy ...
13-02-28
Ne dőlj be a kereskedői trükköknek! I.
13-10-18
Miért sütünk kacsát mindenszentekre?
13-09-26
Van élet a zsírjában sült libamájon túl...
13-03-21
Ízekben őrzött hagyományok!
13-03-27
Van egy rossz szokásom húsvétkor…
13-02-28
Hogyan eszünk meg egy elefántot?
13-12-14
Nem irigylem Kedves Asszonyom!
14-04-12
A gulyás kultusz leáldozott, te is lehetsz ...
14-02-28
Szerencse kereke forgandó!
15-03-12
Egy forradalmi nap után, egy talán forradal...
13-03-29
Megeszed vagy kókányolsz?
13-03-12
Vigyázz! Párizsi az új sonka!
20-04-23
Lassan sült sertéscomb