Rakott krumpliba, melyik kolbászt szereted?
Füstölt kolbász
Lecsókolbász
Egyiket sem!
Szavazás állása
„Ezt nem lehet szépen enni” szendvics Szeptember
09
Imádom azokat az ételeket, amikor az etikettet semmibe lehet venni!

Egyszerüen imádom, de felhívom mindenkinek a figyelmét, hogy késsel villával ez az étel felejtős, csak kézzel és jó sok szalvétával, ha nem akarunk nyakig szószosak lenni.

Ismét gazdagodtunk egy fantasztikus receptel, ami Max konyhájából került az asztalunkra, egyszerű, finom, szaftos, és nagyon JÓ!

Csak ajánlani tudom, azoknak akik nem öltönyben nyakkendőben akarnak egy nagyon jót kajálni!

Elkészítési idő: 15-20 perc

Nehézségi fok: 2/5

GusztaHús receptek

0,8-1 kg lassan sült sertéscomb

2 zsúr szendvicskenyér

2-3 evőkanál majonézes torma

zöldsaláta levelek, retek

30-40 dkg vegyes vágott savanyúság

majonéz, BBQ szósz

GusztaHús receptek

1. Vágjuk félbe a kenyereket, és egy kicsit pirítsuk meg. A sült húst szeljük vékony szeletekre. A savanyúságot nyomkodjuk ki, és keverjük össze majonézzel. Nem kell, hogy tocsogjon, inkább csak vonja be. A retket vágjuk vékony szeletekre.

2. Kenjük meg a kenyér alját majonézes tormával, arra tegyünk saláta leveleket, következik a sülthús. Locsoljuk meg a BBQ mártással, arra a majonézes saláta, végül a retek, arra pedig a kenyér teteje. Vágjuk keresztben 2-3 darabra, és úgy tálaljuk.

GusztaHús receptek

Tipp & trükk: A most oly divatos tépett malac szendvics (pulled pork) egyszerűbb változata, ami könnyedén elkészíthető otthoni körülmények között. A hideg húst könnyebb vékonyan szelni, érdemes pihentetni kicsit. Majonéz helyett készíthetünk mustárból és görög joghurtból öntetet, ezt használhatjuk a savanyúsághoz, de tormával kikeverve, a szendvics aljába is.


Készítse el Ön is és fogyassza egészséggel, jó étvággyat!

Somogyi Zoltán

www.maxkonyhaja.hu

 

 

24-10-26
Meg kérdeztem a mesterséges intelligenciát...
22-02-01
ÁRSTOP!
20-11-24
Miért készíts házi sonkát? Hogy készít...
20-10-24
Nem csoda hogy kipusztult!
20-10-12
PREMIER! Őstulok a GusztaHúsnál!
20-09-26
Már 25 éve együtt!
20-09-09
Gulyást a bélszínből!!!!!! – NOOOORMALI...
20-09-09
Se kedv, se idő! Mit TEGYÜNK?
20-06-27
Úgy érzem magam, mint egy gyémántcsiszol...
20-05-20
Hullámvasúton a mélybe!
20-05-02
SousVidolt Kacsamell fűszeres puliszkával
20-04-24
Még több helyre szállítunk házhoz!
20-04-23
Lassan sült sertéscomb
20-04-03
Friss húsok házhoz jönnek!
20-02-11
- Nem kell mindennap…!
akció (16) hús (21) érlelt (7) hagyományos (27) húsvét (12) sonka (8) házikolbász (2) trükk (5) kereskedők (6) adalékanyag mentes (10) egészség (15) játék (4) ballagás (2) garancia (6) liba (8) libamáj (6) Márton (7) Márton nap (7) kacsa (11) recept (25) ünnep (15) karácsony (2) különleges (23) gyors és egyszerű (7) csirke (3) bárány (1) (15) közös munka (11) tyúk (1) sertés (3) sertés comb (2) köszöntelek (3) vad (2) vadhús (2) muflon (1) házhoz szállítás (5) gusztahús (11) guszta (5) szürkemarha (2) őstulok (5)
13-03-27
Másképpen bánjunk a gyorspácolttal, és m...
14-04-18
Egy titkos sonka recept, amit eddig csak egy ...
13-02-28
Ne dőlj be a kereskedői trükköknek! I.
13-10-18
Miért sütünk kacsát mindenszentekre?
13-09-26
Van élet a zsírjában sült libamájon túl...
13-03-21
Ízekben őrzött hagyományok!
13-03-27
Van egy rossz szokásom húsvétkor…
13-02-28
Hogyan eszünk meg egy elefántot?
13-12-14
Nem irigylem Kedves Asszonyom!
14-04-12
A gulyás kultusz leáldozott, te is lehetsz ...
14-02-28
Szerencse kereke forgandó!
15-03-12
Egy forradalmi nap után, egy talán forradal...
13-03-29
Megeszed vagy kókányolsz?
13-03-12
Vigyázz! Párizsi az új sonka!
20-04-23
Lassan sült sertéscomb